http://kepkezelo.com/images/cvu0xg73ra2quhvrogu4.jpg

Többen vagytok akik már várják, akkor elmondom amit el lehet mondanom. Nem fog számítani amit tanultatok, ha ellentétes az egyetlen igazsággal. Sőt nem is fogjátok megérteni, mint ahogyan sokatok még azt sem fogta fel, hogy a nyomaban.5mp.eu
a legnagyobb segitség annak akit, mellémrendeltek. Többet meg minek mondjak róla, ha felismeri a lehetőségét, akkor jobb lenne, ha aki ellene tett, odamegy szépen személyesen hozzá, és felfogja azt amit nem jegyezhetek meg, de az események során ennek meg kell történnie, mert nem leszen képes személyesen mellémállni, ilyen hasonlót fogtok ti is kapni, a két szélső számláló megegyezik, akkor indul, s akik képesek felfogni tetteik és cselekedeteik következményét, gondolataikat és elvesztegetett idejüket azok érteni fogják, mert megadik számukra annak a felismerése. S tudni fogják, hogy csak eszköz vagyok annak a kezében aki megadja számunkra a lehetőség felismerését, a gonosz bűntől duzzadó cselekedeteink megbocsátását, a tetteink melyet csak elhatároztunk, de kételkedtünk aggodalmaskodtunk abban aki csak a javunkat akarja, aki annyira szeret bennünket, hogy életét adta, hogy kiengesztelje Abbánkat.


 18:2
Leomlott, leomlott a nagy Babilon, és lett ördögöknek lakhelyévé, minden tisztátalan léleknek tömlöczévé, és minden tisztátalan és gyűlölséges madárnak tömlöczévé.

18:3
Mert az ő paráznasága haragjának borából ivott valamennyi nép, és a földnek királyai ő vele paráználkodtak, és a földnek kalmárai az ő dobzódásának erejéből meggazdagodtak.
Egy kis előzetes:
http://kephost.com/images/2014/07/25/bloggif_53d1e5ef4c073.gif Mit jelent? Mit határoz meg, s mi a viselkedésének az okozata?
Vagy miért nem elfogadható a hölgy ruházata? Mi az ami bizonyítja a tetteinek következményét:. Érdemes lenne továbblátni is, de inkább próbáljátok beleképzelni a helyzetbe magatokat http://kepkezelo.com/images/lj3ppswjk4yfdy2992e9.gif A háborút nem én kezdtem, a harcot mindannyiunknak kell fel vennünk, mivel ezek a évek az utolsó idők Z szakasza.S tudjátok, úgye tudjátok én már elindítottam volna 2008. április 5-én amikor el kellett volna vennem a jegyesegyetlenemet, akit amazok koholt vádakkal megakadályoztak, akik pedig tudják hol kellene lenniük, segítsék azokat akik segítségükre szorulnak. A helye pedig az a 115551 látogatottságú (20150828) honlapunk leszen, ami eltünt a rendszerünkből, de visszaadták, azaz a http://www.andre.sokoldal.hu